Drosje skjøvet i grøfta av vanskelig kunde

En drosjekunde i Hokksund nektet å gjøre opp for seg, satte seg i en lastebil og skjøv drosjen flere meter bakover og ned i en grøft, ifølge politiet.

Politiet fikk melding av drosjesjåføren om en vanskelig kunde i Hokksund ved 2-tiden natt til lørdag. Kunden nektet å gjøre opp regningen.– Det endte med at kunden satte seg inn i en lastebil og kjørte på drosjen. Drosjen ble skjøvet flere meter bakover, skriver Sørøst politidistrikt på Twitter.Drosjesjåføren kom fra det uten fysiske skader.– Men hendelsen ble naturlig nok opplevd som veldig skremmende og ubehagelig, sier operasjonsleder Rune Hunshamar i Sørøst politidistrikt til NTB.Han forteller at hendelsen skjedde ved en eiendom der drosjekunden, en mann i 30-årene, hadde tilgang på en lastebil. Mannen var åpenbart beruset.Bilder fra åstedet viser at det er skader i fronten på drosjen. Sjåføren fikk ikke bilen opp fra grøfta på egen hånd.Mannen er pågrepet og vil bli avhørt i løpet av dagen.(©NTB)