Klæbo håver inn millioner i premiepenger

Johannes Høsflot Klæbo (21) har hittil i år håvet inn over 1,5 millioner kroner i premiepenger, skriver VG. I tillegg kommer lønn og sponsorinntekter. – Den økonomiske situasjonen for Johannes er ganske endret siden har startet på Beitostølen for et år siden. I løpet av det siste året så har læringskurven for både ham og oss vært ganske bratt, sier pappa og manager Haakon Klæbo til avisen.Han ønsker ikke å kommentere omfanget av sponsoravtalene, men sier han tidligere har uttalt at de er større en premiepengene. Som en del av elitelaget i sprint får Klæbo junior et sted mellom 330.000 og 360.000 kroner.21-åringen selv sier han ikke har sett noe særlig til pengene, og det meste blir stående på konto.– Jeg styrer ikke mine egen penger og det er nesten sånn at jeg får bruke så og så mye i uken, sier han til VG.