Meghan Markle deltok på kongelig julegudstjeneste

Meghan Markle var med da den britiske kongefamilien første juledag deltok i gudstjenesten i den lokale kirken i nærheten av Sandringham-slottet.

Front from left: Prince Charles, Queen Elizabeth II and Prince Philip. Rear From left, Camilla, Duchess of Cornwall, Kate, Duchess of Cambridge, Price William, Meghan Markle, and her fiancee Prince Harry, right, as they wait for the Queen to leave by car following the traditional Christmas Day church service, at St. Mary Magdalene Church in Sandringham, England, Monday, Dec. 25, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) Alastair Grant
Næringsliv

Markle smilte og ga et lite vink til lokale frammøtte, og både hun og hennes forlovede prins Harry tok seg tid til å veksle noen ord med flere mennesker før de dro tilbake til slottet.– Hun var veldig, veldig nydelig, sa Judith Wallis, som fikk noen ord med paret. Det var flere mennesker til stede enn ved tidligere i år, muligens fordi de var nysgjerrige på det nye medlemmet av kongefamilien.Dronning Elizabeth og prins Philip kom til gudstjenesten sammen med de øvrige nære familiemedlemmene, blant dem også prins William og hans kone Kate, som venter sitt tredje barn i løpet av våren.Dronningen, som er 91, og hennes mann Philip, som er 96, holdt seg hjemme i fjor på grunn av influensa. Han valgte å spasere tilbake til slottet sammen med andre, mens dronningen ble kjørt, sammen med prins Charles' kone Camilla.(©NTB)

meghan markle
julegudstjeneste
Nyheter
Næringsliv