Meghan Markle stilte i kjole til 500.000 kroner

Forlovelsesbildene til Prins Harry og Meghan Markle vekker oppsikt.

In this photo released by Kensington Palace on Thursday, Dec. 21, 2017, Britain's Prince Harry and Meghan Markle pose an official engagement photo, at Frogmore House, in Windsor, England. (Alexi Lubomirski via AP) Alexi Lubomirski

Da Kensington Palace offentliggjorde parets offisielle forlovelsesbilder torsdag, fikk fotografiene - tatt av Alexi Lubomirski - mye oppmerksomhet, skriver Se & Hør.Ikke uventet er det kjolen til Meghan Markle som vekker oppsikt.Ikke bare er den gjennomskinnelig og langt mer sensuell enn den Hertuginne Kate stilte i, da hun og Prins William ble forlovet. Også prislappen på Meghan Markles kjole fått enkelte til å sperre opp øynene.Mens hertuginne Kate var iført en kjole fra det britiske merket Reiss til beskjedne 1.800 kroner på forlovelsesbildene i 2010, skriver britiske Daily Mail  at Markles kjole er en eksklusiv haute couture-kreasjon fra Ralph & Russos høst- og vinterkolleksjon fra 2016, og koster 46.650 britiske pund.Det blir over en halv million i norske kroner, nærmere bestemt 523.753 kroner, ifølge magasinet.UsWeekly har også omtalt den kostbare kjolen, men nettstedet har satt en enda høyere prislapp på kreasjonen: 75.000 dollar, eller i overkant av 630.000 kroner.Se & Hør skriver at Ralph & Russo er for øvrig et populært merke blant kjendisene, og stjerner som Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow og Jennifer Lawrence har iført seg kjoler fra merket på den røde løperen.Ofte er det slik at stjernene kun låner kostbare designerkjoler når de skal glitre om kapp på filmpremierer og prisutdelinger. Derfor kan det tenkes at heller ikke Meghan har trengt å åpne lommeboken for å stråle på de ferske forlovelsesbildene.