Meglerhus: Dette vil en euro koste i 2018

Nordea Markets velger nå å nedjustere sine prognoser for den norske kronen i 2018. Ifølge DN ser meglerhuset for seg en svakere krone en tidligere antatt.Selv om boligprisene vil stabilisere seg i begynnelsen av 2018, tror ikke meglerhuset at frykten for et krasj i boligmarkedet vil forsvinne i valutamarkedet.- Både norske og svenske kroner vil fortsette å handle med en risikopremie en stund, skriver valutastrateg Martin Enlund og analytiker Joachim Bernhardsen i Nordea, ifølge DN.Nordea Markets tror en euro vil koste 9,50 kroner om tre måneder, mens den tidligere prognosen indikerte en euro på 9,10 kroner. Ved utgangen av 2018 ligger estimatene på 8,75 kroner, mot tidligere 8,50 kroner.Danske Bank Markets tror på sin side at en euro vil koste 9,40 kroner om tre måneder og 9,10 kroner om et år.