Naboer jaget innbruddstyv med paraply

Årvåkne naboer grep inn da en innbruddstyv gikk løs på et butikkvindu i Trondheim med hammer på julaften. 

Foto: Scanpix
Næringsliv

Øyvind Eikrem så på tegnefilm da stesønnen hans ropte at noen forsøkte å bryte seg inn hos Møbeltapetserer Antonio Arenas på andre siden av veien, skriver Adresseavisen.– Jeg løp ut, ikledd tøfler, mens stesønnen min tok med seg en paraply. Han slo tyven med paraplyen, men den brakk. «Hva holder du på med?» ropte stesønnen min. Den fremmede mannen var helt sjokkert, han hadde neppe forventet dette, sier Eikrem.Innbruddstyven kjørte raskt fra stedet, men Eikrem rakk å ta bilde av både mannen og fluktbilen.– Da ringte jeg politiet som sendte tre patruljer. Politiet kom raskt og vi fortalte hva som hadde skjedd. Vi ga dem mobilbildet, sier han til avisen.Operasjonsleder Frank Brevik i Trøndelag politidistrikt bekrefter at de har vært på stedet og gjort undersøkelser.– Vi tror det går mot en lykkelig løsning fordi vi har fått inn et godt bilde, sier Brevik.(©NTB)

Nyheter
Næringsliv