RBK med rekordomsetning

Rosenborg omsetter for 280 millioner kroner i 2017. Det er rekord for Norges mestvinnende fotballklubb, skriver Adresseavisen.

Omsetningen er høyere enn i 2015, sist klubben var i et gruppespill i Europa (226 millioner). Den er også høyere enn i de beste mesterligaårene.– Vi ender opp med en omsetning på 280 millioner kroner. Dette er «all time high». På inntektssiden handler det først og fremst om fem ting: Billettinntekter, partnerinntekter (sponsorer), medieinntekter (norsk fotball), Europa og spillersalg, sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug til Adressa.Hun gleder seg over at klubben har klart å snu den vonde situasjonen fra fem år tilbake.– Vi hadde minustall i likviditeten så sent som i 2012. Det er gjort en fantastisk jobb i hele klubben de siste årene. Så er det viktig at vi forvalter pengene riktig. RBK er 100 år. Vi har en klar plan om å bli 100 år til, sier Dyrhaug.RBK har vunnet Eliteserien de tre siste årene. I 2015 og 2016 gikk trønderne også hele veien og vant cupen.(©NTB)