Tunisia med landingsforbud for fly fra Emiratene

Tunisia har innført landingsforbud for Emirates-fly i protest mot måten flyselskapet har behandlet kvinnelige tunisiske reisende på.

Næringsliv

Samferdselsmyndighetene i Tunisia sier at forbudet vil vedvare inntil flyselskapet fra De forente arabiske emirater «driver flyene i samsvar med loven og internasjonale avtaler».En rekke tunisiske kvinner har klaget over at de har fått problemer med sitt visum og at reisen til Gulfstaten med Emirates har blitt forsinket. Flyselskapet er også blitt beskyldt for å opptre rasistisk.Flyselskapet på sin side tilbakeviser dette og sier at forsinkelsene skyldes nødvendig «sikkerhetsinformasjon».– Vi verdsetter og respekterer tunisiske kvinner, sier utenriksminister Anwar Gargash i De forente arabiske emirater.(©NTB)

tunisia
landingsforbud
emirates
Nyheter
Næringsliv