TV 2 trekker oppsigelser

TV 2 gir tilbake jobbene til to programredaktører og en fotograf som gikk til søksmål mot kanalen for usaklige oppsigelser.

– Vi har ut fra en totalvurdering bestemt oss for å trekke oppsigelsene ettersom TV 2 ikke trenger å starte 2018 med rettssaker og flere konflikter, sier organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand til Dagens Næringsliv.Alle tre mistet jobbene sine som følge av den omfattende nedbemanningsprosessen i TV 2, der det skal kuttes 177 faste ansatte for å spare 350 millioner kroner innen 2020. De tre mente at oppsigelsene var usaklige og gikk til søksmål mot kanalen. Saken var i utgangspunktet berammet til 15. januar neste år i Oslo tingrett.Kanalen har lenge vært tydelige på at de ønsker en løsning av saken utenfor rettssalen.– Det har vært krevende for alle som har stått i det, og vi er veldig glade for at vi kan gå inn i julen med denne løsningen, sier Willand.(©NTB)