TV2-rettssaker avlyst: Trenger ikke starte 2018 med flere konflikter

Ville ta TV 2 til retten for usaklig oppsigelse. Nå er rettssakene avlyst.

Tre TV 2-ansatte tok kanalen til retten for usaklig oppsigelse etter fjorårets kuttrunde. Nå er alle sakene løst, skriver DN.Det bekrefter organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand i TV 2.Det betyr at TV-kanalen slipper å møte tre tidligere ansatte i Oslo tingrett januar neste år– Det har vært et tøft år for TV 2 – både for medarbeidere som har sluttet og de som har vært med videre. På toppen av nedbemanningen, omorganiseringen og flyttingen, så har vi den siste tiden jobbet knallhardt med flere krevende varslingssaker og nye varslingsrutiner. Derfor har vi ut ifra en totalvurdering bestemt oss for å trekke oppsigelsene ettersom TV 2 ikke trenger å starte 2018 med rettssaker og flere konflikter, sier Willand til DN.