Amsterdam-flyplass stenges på grunn av uvær

Alle flygninger til og fra Amsterdams flyplass Schiphol er inntil videre innstilt på grunn av uværet som rammer Nederland og flere europeiske land.

Det nederlandske flyselskapet KLM opplyste allerede onsdag at 220 planlagte flygninger er kansellert. Schiphol utenfor Amsterdam er en av Europas travleste flyplasser.Den sterke vinden, med kast på opptil 39 sekundmeter, har også fått Nederlands jernbaneverk til å innstille alle togavganger torsdag.Også Belgia og Tyskland rammes av uværet. I Tyskland er skoler stengt i en rekke byer vest og nord i landet mens myndighetene forbereder seg på ekstremværet, som har fått navnet Friederike.I delstaten Nordrhein-Westfalen er alle togavganger stengt inntil videre torsdag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også