Bodø-selskap konkurs - 180 mister jobben

Torsdag kveld sendte styret i Bodø-selskapet M3 Anlegg ut en melding om at de begjærer selskapet konkurs.

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix.

Pressemeldingen om konkursbegjæringen ble undertegnet av styreleder Christer Johnsen, skriver Bodø Nu.– M3 Anlegg har vært i en utfordrende økonomisk situasjon i 2017. Dagens styre har i den korte tiden siden det tiltrådte fokusert sterkt på å gå gjennom drift og prosjekter for å få god oversikt og kontroll over selskapets situasjon, heter det i meldingen.Entreprenørselskapet jobber med grunnarbeider og ble etablert i 2004 og har base i Bodø. M3 Anlegg er blant landsdelens største aktører med lokalt eierskap i sin bransje. Rundt 180 ansatte vil miste jobben som følge av konkursmeldingen.– Vi beklager sterkt de konsekvenser dette har for våre ansatte, leverandører, aksjonærer, samarbeidspartnere og andre kreditorer, skriver styret videre i meldingen.(©NTB)