Erik Haugane slakter Siva-kulturen

Næringsliv

Tidligere Siva-sjef Erik Haugane (64) mener ledelsen av investeringsselskapet ikke fungerer grunnet intern strid, skriver DN.Haugane, som i dag er partner i oljeselskapet Okea, sluttet som leder for Siva for drøyt tre år siden. Avgangen den gang ble begrunnet med at han ikke hadde fått hele organisasjonen med seg i endringsprosessene.Espen Susegg trakk seg 4. januar med nesten samme begrunnelse.– At han har hatt problemer med folk i organsiasjonen skjønner jeg jo, det var grunnen til at jeg ikke ønsket å være der, sier Haugane til avisen.Roy Strømsnes, kommunikasjonsdirektør i Siva, sier at han ser at det er visse likhetstrekk mellom begrunnelsene for at Haugane og Susegg trakk seg, men  at det er to forskjellige saker.- Siva er et helt annet selskap i 2018, og har til dels en helt annen stab, sier han til DN.– Siva har vært gjennom store endringer som har satt bedriftskultur og ansatte på prøve. Naturlig nok er summen av dette noe av det som gjør at Espen Susegg på nyåret har valgt å fratre som leder i Siva, sier Strømsnes.

siva
erik haugane
Nyheter
Næringsliv