Foto: Scanpix

Norsk keeperkjempe blir advokatfullmektig

Rosenborgs keeper André Hansen er ansatt i fast stilling i advokatfirmaet Bjerkan Stav.Det betyr ikke at han skal slutte å stå mellom stengene for Norges beste fotballag, skriver Adresseavisen.Hansen ble ferdig med sin masteroppgave sist høst, og 28-åringen har vært trainee i det samme advokatfirmaet i de to siste årene.– Avtalen er signert, og jeg er veldig glad for å få en slik mulighet. Jeg begynte å kjede meg litt bare noen dager etter at jeg var ferdig med oppgaven min, så dette passer bra, smiler Hansen til Adresseavisen.Selv om jobben som advokatfullmektig er fast, er ikke stillingsprosenten fastlagt.– Vi har snakket med RBK, som var veldig positive. Så forstår vi at han ikke vil være her hver dag. I første omgang kan det for eksempel være snakk om én dag i uka. André vil heller ikke føre saker for retten nå i begynnelsen. Men når det er sagt: Han går inn som full advokatfullmektig i fast stilling, sier John Axel Stav, daglig leder i Bjerkan Stav.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også