Resultatvarsel fra Scandic

Det er hotellets svenske virksomhet som trekker ned.

Hotellkjeden Scandic Hotels er ute med resultatvarsel tirsdag, skriver Di.se.Selskapet venter at ebitda-resultatet i 4. kvartal blir 330 millioner svenske kroner, sammenlignet med 2016 da resultatet endte på 392 millioner svenske kroner.Ifølge SME Direct siste analytikersammenstilling fra 13. november i fjor, var det ventet et justert ebitda-resultat på 471 millioner svenske kroner.Resultatvarselet skyldes i hovedsak at hotellkjempen har hatt et lavere resultat i den svenske virksomheten, samt en rekke engangskostnader relatert til sentrale funksjoner.Ifølge nettstedet er det først og fremst i Stockholm virksomheten har levert svakt.- Resultatnedgangen er fremfor alt grunnet virksomheten i Stockholm der markedet har vært svakt gjennom kvartalet, og kostnadene ikke har kunnet justeres i samme takt som det svake salget av sammenlignbare enheter, skriver Scandic Hotels i en pressemelding.Norden og Europa har fortsatt positiv resultatutvikling, skriver Scandic i en pressmelding.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også