RiksTV og TV2 enige

TV 2 Junge, Heiko

Etter å ha jobbet natten gjennom med forhandlinger på overtid, er RiksTV og TV 2 nå blitt enige om en ny distribusjonsavtale. Dermed unngås svarte skjermer for rundt 270.000 RiksTV-abonnenter.– Vi er svært fornøyde med at vi landet en avtale med TV 2. Det har vært tøffe forhandlinger gjennom flere uker – og begge parter var klare på at vi ikke ønsket svarte TV 2-skjermer. Heldigvis ble det en lykkelig slutt, sier administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV i en pressemelding.Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV skjønner at mange var bekymret for at TV 2-kanalene skulle forsvinne for en periode.– Ja, jeg må tilstå at jeg er veldig tilfreds med at vi nå er blitt enige – og at vi dermed slapp en konflikt mellom partene. Det er abonnentene og seerne som hadde blitt taperne. TV er viktig for folk, uavhengig av distribusjonsform og skjermstørrelser. TV skaper engasjement, og det er godt å slippe svarte TV 2-skjermer, sier Jérôme Franck-Sætervoll.Nå er partene sikret en ny avtale.– Jeg ønsker ikke å gå i detaljer på avtalen – heller ikke avtalens lengde. Det jeg kan si er at vi er godt fornøyde med at vi slapp en konflikt. Det hadde ingen av partene i forhandlingene tjent på, sier Jérôme Franck-Sætervoll.Nå retter RiksTV-sjefen blikket fremover mot positive problemstillinger.– Nå står vi foran en tid med masse TV-titting, og vi vet det er mange som har gledet seg til premiere på både «Farmen kjendis» og «Øya» i kveld – og ikke minst Tour de ski som pågår denne uka. I tillegg kommer både kjente og nye programmer på TV 2 framover, slik som «Hver gang vi møtes» og sesong 2 av Anne Holt-serien «Modus». Den nye avtalen med TV 2 sikrer blant annet at våre kunder kan fortsette å se TV 2s innhold hvor og når de vil, ikke minst også snart på PC og Mac, sier Jérôme Franck-Sætervoll.