Skuld forsikrer brennende oljetanker og lasteskipet

Det norske forsikringsselskapet Skuld har både kaskoforsikringen av den havarerte oljetankeren Sanchi og ansvarsforsikringen for lasteskipet CF Crystal.

In this image from video run by China's CCTV shows the Panama-registered tanker "Sanchi" is seen ablaze after a collision with a Hong Kong-registered freighter off China's eastern coast, Monday, Jan. 8, 2017. The U.S. Navy has joined the search for 32 crew members missing from the oil tanker that caught fire after colliding with a bulk freighter off China's east coast. (CCTV via AP Video)
Næringsliv

Et mannskap på 31 fra Sanchi, som står i brann utenfor kysten av Kina, er fortsatt savnet. Og miljøorganisasjoner frykter enorme naturskader dersom oljen lekker ut i havet.Skuld er inne i forsikringen av begge skipene, som altså kolliderte i Øst- Kinahavet lørdag omkring 260 kilometer utenfor Shanghai.– Vi har såkalt hovedansvar for kaskodekningen av Sanchi, men vårt finansielle ansvar er bare på 15 prosent av skipsverdien, opplyser toppsjef Ståle Hansen i Skuld til NTB.(©NTB)

Nyheter
Shipping
Næringsliv