Flere personer i Nordic Securities har blitt siktet for økonomisk kriminalitet, melder TV2. Personene skal ha blitt pågrepet i forrige uke, i tilknytning til razzziaen som Økokrim gjennomførte hos Nordic Securities sine kontorer i Oslo og Bergen.- Vi kan bekrefte at økokrim har gjennomført ransakinger i Oslo og Bergen i forrige uke, sier Stanghelle til TV 2.Stanghelle opplyser at aksjonen ble iverksatt etter en anmeldelse fra Finanstilsynet.Det er ikke kjent hvor mange Økokrim har siktet, eller hvilke stillinger i meglerhuset de har hatt.Det er gjennomført razzia både mot selskapets kontorer og andre adresser der politiet forventet at de kunne finne informasjon i saken, som ifølge TV2 er hjemme hos de siktede. Det gjennomføres nå avhør av personene.«Sterkt kritikkverdig» og «alvorlige og systematiske brudd» var begreper Finanstilsynet tok i bruk.Les også: