Kjetil Jansrud kaller fartsrennene i Kvitfjell på tampen av OL-sesongen «personlig viktige». Der ønsker han å styrke sin egen seiersrekord.Søndag avsluttet 32-åringen vinterlekene i Sør-Korea med å kjøre ut i storslalåm. Dermed reiser han hjem til Norge mandag med sølvmedalje i utfor og bronsemedalje i super-G som OL-fasit.Medaljen i super-G gjør at kun Kjetil André Aamodt (8) og Bode Miller (6) har flere OL-medaljer i historien enn Jansruds fem.– Jeg hadde ikke tenkt så mye på det før jeg fikk det servert etter super-G-rennet, men det er et stolt øyeblikk, smilte Jansrud da han skulle oppsummere sitt OL for NTB og de øvrige norske mediene.Hovedinntrykket fra vinterlekene i Sør-Korea handler samtidig om mer enn hans egne medaljer.– Laginnsatsen er råest med tanke på det som skjedde i utfor. Bare å klare det, gir for laget en følelse som er ubeskrivelig. Når man i tillegg tar med seg to medaljer fra OL, skal man være veldig fornøyd, sa Jansrud.Smiler på flyetI utfor tok Aksel Lund Svindal Norges første olympiske gull i disiplinen. Jansrud endte nærmest lagkameraten på det som ble en stor norsk dag i alpinanlegget i Jeongseon.Jansrud bruker ikke krefter på at han var 18 små hundredeler bak gullvinner Matthias Mayer fra Østerrike i super-G.– Vi kan gjerne snakke om at det var nær gull og sånne ting, men det blir som alltid mye «hva om». Det kunne blitt fjerde- og femteplasser også, sa 32-åringen – og la til:– Jeg kommer til å smile godt når jeg sitter på flyet hjem, og i tillegg tenker jeg at det kan hende det er mer i vente.