- Det er helt håpløst. Prisen ligger et sted mellom 75 og 80 kroner, og de største oppdretterne prøver seg over 80 kroner per kilo. Jeg vet ikke hva jeg skal si eller gjøre, sier en utenlandsk importør til IntraFish, ifølge TDN Direkt.Norske eksportører Intrafish har snakket med melder om et prisnivå rundt 75 kroner per kilo, og flatt for størrelser over tre kilo.- Røyket sokkene- Prisene svinger så mye fra uke til uke at kundene lurer på om vi har røyket sokkene våre, sier en eksportør.Ifølge ham er det en del variasjoner i pris avhengig om du kan selge til flymarkedet eller ikke, samt at fisk levert på onsdag er dyrere enn mandagsfisk.Andre markedsaktører melder om små volumer, og at det sammen med det kraftige fallet forrige fredag, gjør at prisene nå stiger kraftig.85 kroner kiloenEn oppdretter Intrafish har vært i kontakt med melder om priser på 81 - 85 kroner per kilo.- Det kan så hende, men det er i så fall små volumer som ble solgt tidlig på dagen til spesielle kunder, levert på et spesielt tidspunkt. At du har solgt en bil på det nivået, betyr ikke at markedet er der. Ser du ei svale på himmelen, betyr det ikke at det er sommer, sier en eksportør.Han melder om priser på 73 - 75 per kilo, flatt for fisk over tre kilo.