Valg på CubaCuba velger ny nasjonalforsamling, som i sin tur skal velge Raul Castros arvtaker når han går av i neste måned.Det blir trolig første gang på 59 år at Cuba får en president som ikke er en Castro.Valg i ColombiaOgså Colombia velger ny nasjonalforsamling, og for første gang stiller tidligere medlemmer av FARC-geriljaen som kandidater.Etter fredsavtalen mellom colombianske myndigheter og FARC, som ble underskrevet i 2016, har FARC krav på minst ti seter i nasjonalforsamlingen.Sju år siden Fukushima-ulykkenJapan markerer at det er sju år siden landet ble rammet av en voldsom tsunami utløst av et kraftig jordskjelv. Over 18.000 mennesker mistet livet og titusener måtte flykte fra sine hjem da den ene reaktorkjernen ved Fukushima-anlegget nord for Tokyo smeltet.Solberg på skifestival i kollenStatsminister Erna Solberg (H) er til stede på Holmenkollen Skifestival. Det er også kongefamilien.Lørdag fant over 100.000 mennesker veien til folkefesten i kollen.Prinsesse Märtha Louise til ParalympicsPrinsesse Märtha Louise gjester Paralympics i Pyeongchang.670 utøvere fra 48 nasjoner samt paralympiske utøvere fra Russland skal delta i lekene som avsluttes neste søndag.(©NTB)