Hele 25 konkurser tirsdag

I går, tirsdag, ble hele 25 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i 20 selskaper.Østfold: ML Salg AS.Akershus: Tick Off Consulting AS.Oslo: A Roy Thai Restaurant & Cafe Catering AS; Alabaster AS; CDC Fasader AS.Oppland: Toten Elektro AS.Buskerud: Auto6 Bil og Hengerutleie AS.Vestfold: Einarsen Renhold AS.Telemark: Tårnbrygga AS.Rogaland: Bviking AS.Hordaland: Holm Mads Bygg & Prosjektering AS.Trøndelag:  Camara AS; Elink El & Ekom AS; Innherred Bemanning AS; Maystory AS; Multi Byggservice AS; Nor Con Norge; Rentava; Rissa Diner AS; Robertsen Butikk & Verksted AS.I tillegg ble fem personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

brønnøysundregistrene
konkurser
Nyheter
Næringsliv