Hele 28 konkurser torsdag

I dag, torsdag, ble 28 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i dag konkursåpning i 26 selskaper.Akershus: S Bygg AS; Zentuvo AS.Oslo: Avanti Media AS; Opplysningstjenesten 1885.no AS.Buskerud: Circle Service AS; Novec AS.Aust-Agder: DV Maskin og Transport AS.Vest-Agder: Apartment Invest Holding AS; Bilglass1 AS; Blomsterbaren AS; P & P Bygg AS.Rogaland: Wok House AS.Hordaland: Baksten AS; Karjolen AS; Kringla Konditori AS; Lervik Dampbakeri AS; Vaagen Blomster AS.Sogn og Fjordane: Blom Christian Fotograf AS; M M M AS.Møre og Romsdal: Biltuning AS, Colonialhaven AS; H & H Bygg AS; Panoramiq AS.Troms: Harstad Varmepumpeservice AS; Skattøra Bil & Lakk AS.Trøndelag:  Supplero Bemanning AS.I tillegg ble to personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

brønnøysundregistrene
konkurser
Nyheter
Næringsliv