Forretningssystemsleverandøren IFS kunngjør i dag at de har ansatt Darren Roos som ny administrerende direktør. Ansettelsen har virkning fra og med første april, 2018. Alastair Sorbies fratrer not slutten av første kvartal.Roos er ifølge en melding fra IFS en kjent leder innen bedriftsprogramvare, med en historikk fra å ha etablert og skalert globale programvareselskaper. Inntil nylig var Roos president for SAPs skybaserte ERP-virksomhet, og før den tid sto han bak en stor vekst for de internasjonale operasjonene til Software AG, der bedriften tredoblet seg i størrelse under hans deltakelse.- Darrens ekspertise, kunnskap og dokumenterbare resultater fra å ha bygget suksessrike bedrifter i markedene der IFS deltar, gjør ham til en utmerket kandidat som administrerende direktør. Ansettelsen kommer på et tidspunkt der IFS har gode muligheter til å generere videre moment innen bransjen og utvide omfanget av lederskapet. Dette er gode nyheter for kundene, partnerne og de ansatte. Vi takker Alastair for hans deltakelse og er takknemlige for at han har etablert IFS som den suksessrike bedriften det er i dag. Vi ser også frem til å fortsette vårt samarbeid med Alastair gjennom det globale industrinettverket EQT, sier Per Franzen, partner i EQT (eieren av IFS).