KjøpLogg inn

Karl-Johan Bakken blir Remøy-sjef

Starter 1. mai.

Publisert 26. mars 2018 kl. 17.10
Oppdatert 26. mars 2018 klokken 17.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 174 ord
Karl-Johan Bakken. Foto: Finansavisen.

Karl-Johan Bakken er ansatt som administrerende direktør i Remøy Shipping og Remøy Group, skriver selskapet selv i en pressemelding.Han tiltrer stillingen 1. mai 2018.Fornøyd styrelederBakken var tidligere sjef i Farstad Shipping, og har vært knyttet til den maritime næringen på Sunnmøre i hele sin karriere.- Vi er veldig fornøyde med å kunne presentere en så dyktig og erfaren toppsjef, sier styreleder Ole Heggheim i Remøy Group i en kommentar.Bakken ser på sin side frem til å «jobbe i et utfordrende marked sammen med dyktige medarbeidere både på sjø og land».- Rederimiljøet på Sunnmøre skal utvikle seg videre i tråd med den kommende markedsutviklingen i Havrommet, sier han.En flåte på 13 skipSivilingeniør Bakken jobbet i Ulstein-konsernet før han gikk til Farstad Shipping i 1999. Fra 2006 til Solstad-fusjonen i fjor satt han i sjefsstolen der.Nåværende Remøy Shipping-sjef Karsten Sævik blir i jobben inntil nærmere avtale, og vil også være tilgjengelig i en overgangsperiode.Remøy Shipping-flåten teller 13 skip, hvorav tre PSV-er (platform supply vessels), ett seismikkskip og ett kystvaktskip. De resterende åtte skipene er eksternt eid.