Konkursskred - hele 27 konkurser fredag

I dag, fredag, ble hele 27 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i dag konkursåpning i 24 selskaper.Akershus: Reka Dagligvare AS.Oslo: Black Box Beauty AS; DN Nordic AS; NT1 Bygg AS.Buskerud: Bygg2U AS; Stoneage AS.Vestfold: Autovask Import AS.Vest-Agder: Sørlandets Lekter & Sjøtjenester AS.Rogaland: Alletjenester.no Stavanger AS; Jærbakeren Catering AS; Vici Nettbutikkdrift AS.Hordaland: Silvanus Invest AS.Møre og Romsdal: A M Skog og Drenering AS; Keiseren Pub AS; Mølla Public AS; Norgesvekter AS; R D Utvikling AS; Restaurantdrift Ålesund AS; Vakt & Rent AS.Finnmark: Mariell Nordkapp AS; Tollboden Servicesenter AS.Trøndelag:  Fossegrenda Bil AS; Shuffle AS; Televita AS.I tillegg ble tre personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

brønnøysundregistrene
konkurser
Nyheter
Næringsliv