Løfshus varsler Northug-møte før NM

Landslagssjef Vidar Løfshus sier at han og Petter Northug skal snakke sammen før NM del to i Alta.Andre del av langrenns-NM arrangeres 5. til 8. april. Da er årets påske et tilbakelagt stadium.Landslagssjefen er på påskeferie, og det er ikke mye han ønsker å snakke om den kommende dialogen akkurat nå.– Jeg håper at han fortsetter som skiløper, og jeg håper at vi får en avklaring før NM starter, sier Løfshus til NTB.– Hva er ditt ønske? At han fortsetter satsingen på landslaget, eller at han fortsetter satsingen utenfor?– Det har jeg et avslappet forhold til. Vi må snakke med ham før vi kan si noe mer om det, sier Løfshus.Petter Northug har hatt en svak sesong, men slo til med seier i søndagens Flyktningerenn fra Lierne til Gäddede.Under siste del av årets NM skal Petter Northug gå lagsprint sammen med broren Even.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også