På gårsdagens Business Travel Awards i Helsinki tok Nordic Choice Hotels hjem to av prisene.Clarion Hotel ble kåret til Nordens beste hotellkjede, og Nordic Choice Hotels vant også prisen for Nordens beste salgsorganisasjon, skriver kjeden selv i en pressemelding.Prisene deles ut under det årlige arrangementet Nordic Business Travel Summit.- Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker. Stolt av det vi tilbyr våre gjester, og stolt av våre medarbeidere. Vi jobber hele tiden for å ivareta våre gjester, og å gjøre deres besøk hos oss så bra som mulig ved å overgå deres høye forventninger. Prisene vi mottok i går er et bevis på at vi gjør en god jobb. Den boosten dette gir skal vi bruke til fortsatt å utvikle organisasjonen, og fortsette å gi våre gjester positive opplevelser som de snakker om lenge etter at de sjekker ut, sier Nordic Choice-gründer Petter A. Stordalen i en kommentar.Nordic Business Travel Award er et samarbeid mellom de fire forretningsreiseorganisasjonene DBTA, FBTA, NBTA og SBTA.