Sykkel-VM: Arrangøren slått konkurs

Næringsliv

Selskapet som arrangerte sykkel-VM, er slått konkurs av sponsorselskapet Interspons, melder Bergens Tidende.– Vi har fått bekreftet at Bergen tingrett mottok konkursbegjæringen fra oss i dag. Det blir rettsmøte 12. mars, sier Birger Hungerholdt, daglig leder i Interspons, til avisen.Hans selskap skal ha et utestående krav på rundt 1,8 millioner kroner etter sykkel-VM. Selskapet skal ha formidlet sponsoravtaler for VM-arrangøren.– Forholdene for konkurs er til stede. Derfor vil det bli åpnet konkurs, sa dommer Reidar Mowatt under rettsmøtet i Bergen tingrett, skriver BT.Nylig måtte et eventbyrå som hadde flere millioner utestående hos arrangøren, slå seg selv konkurs.I desember ble det klart gjennom en oversikt at gjelden til sykkel-VM var på nærmere 80 millioner kroner.Sykkel-VM i Bergen er hovedårsaken til underskuddet i Norges Cykleforbund, som i fjor ble langt verre enn antatt. Konsernregnskapet for 2017 viser et tap på 35,4 millioner kroner.

sykkel-vm
Nyheter
Næringsliv