Therese Johaug utsetter landslagsretur

Næringsliv

Therese Johaug venter med å slutte seg til landslaget. Hun kommer tilbake dit først i mai.Neste uke drar Johaug på høydeopphold i Mellom-Europa i fire-fem dager, og hun skal blant annet en tur innom neste sesongs VM-by Seefeld.I november gjør hun comeback i konkurranse på Beitostølen.– Hun følger det programmet vi har lagt opp. Hun kan i prinsippet trene med landslaget, men vi venter til etter sesongen før hun engasjerer seg med landslaget igjen når det gjelder trening, sier manager Jørn Ernst til NTB.– De første samlingene med landslaget blir tidlig mai. Det blir på første vårsamlingen med laget, med tanke på ny sesong, sier Ernst videre.– Det blir bra å komme seg inn i normale omstendigheter igjen. Det ser hun fram til.Formen til Johaug per dags dato er det ifølge manageren ingen ting å si på.– Hun er i veldig godt slag, både i kropp og hode. Den treningsplanen som har vært fulgt har fungert veldig bra, så den fysiske formen har hun klart å holde ved like. Der har vi hatt full kontroll. Hun vet hva som skal til. Planen har vært veldig vellykket, det ser i alle fall sånn ut på testene, sier Ernst.

therese johaug
Nyheter
Næringsliv