Tidligere Delta-sjef er Røkkes livvakt

Mangemilliardær Kjell Inge Røkke skal ha sett seg nødt til å leie inn egne livvakter etter alvorlige trusler.

Næringsliv

En kjent og fryktet kriminell skal være i konflikt med mangemilliardær Kjell Inge Røkke, skriver Dagbladet. Avisen får bekreftet at Røkke har vært nødt til å søke ekstern hjelp, etter at trusselbildet mot ham skal ha eskalert.Ifølge Dagbladet har han leid inn Anders Snortheimsmoen, den tidligere sjefen for beredskapstroppen, for å forhindre eventuelle angrep. Mangemilliardæren sier via sin advokat, John Christian Elden; - Politiet gjør en god jobb. Når det gjelder øvrig sikekrhetsopplegg ønsker vi av naturlige grunner ikke å gå inn på det. Bakgrunnen for at Røkke kontaktet den tidligere Delta-sjefen skal ifølge avisen være en konflikt med pengeinnkrever Jan Erik "Jannik" Iversen. 

kjell inge røkke
delta
politiets beredskapstropp
anders snortheimsmoen
livvakt
jan erik jannik iversen
pengekonflikt
Nyheter
Næringsliv