Den svenske DJ-en og musikkprodusenten Tim Bergling, kjent som Avicii, ble funnet død i Oman fredag.I løpet av bare tre år på toppen skal han ha hatt inntekter på rundt 500 millioner kroner, skriver DN og viser til beregninger av Celebrity Net Worth.De årlige inntektene beregnes til 20 millioner dollar i 2013, 28 millioner dollar i 2014 og 19 millioner dollar i 2015.I disse årene kunne han ifølge avisen dra inn millionsummer bare for en kveld.Avicii etterlater seg seg en formue estimert til 85 millioner dollar.- Avicii ble en «benchmark» for mange andre produsenter, som vår egen Kygo, og viste at man kunne bli enorm som enkeltstående DJ, skriver musikksjef i NRK, Mats Borch Bugge, i en e-post til DN.Avicii slo gjennom med låten «Levels» i 2011, men den aller største hiten er nok «Wake me up», som toppet listene i 20 land.