Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene i søndag 1. april.

U.S. Air Force F-16 fighter jets land at the Osan U.S. Air Base in Pyeongtaek, South Korea, Tuesday, March 20, 2018. At a potentially pivotal moment of diplomacy with North Korea, the Pentagon said Monday that annual U.S.-South Korean military exercises that had been postponed for the Pyeongchang Winter Olympics will begin April 1. (Hong Gi-won/Yonhap via AP) Hong Gi-won
Næringsliv
Felles militærøvelse Sør-Korea og USA begynner sin årlige felles militærøvelse Foal Eagle. Øvelsen varer i en måned.Romstasjon styrterEn kinesisk romstasjon på 8,5 tonn er ventet å falle til jorda innen 2. april, men ingen vet hvor den vil lande.Tiangong 1 ble sendt i bane rundt jorda i 2011 og er en prototyp på det Kina håper skal bli en permanent romstasjon.Popgruppe opptrer i Nord-KoreaSørkoreanske popmusikere spiller i Pyongyang, den første konserten med sørkoreanske artister i Nord-Korea på over ti år.Paven holder messePave Frans holder sin Urbi et Orbi-messe i Peterskirken fra klokken 10 første påskedag.Ny valgrundeAndre runde i presidentvalget i Costa Rica. Valget står mellom konservative Fabricio Alvarado, som fikk flest stemmer i første runde, og liberale Carlos Alvarado.(©NTB)