Russer framstilles for fengsling etter bombesøk Politiet vil be om varetekt for mannen som er siktet etter den omfattende politiaksjonen og funnet av en mistenkelig gjenstand i en leilighet i Oslo.Han er siktet for grov ulovlig befatning med eksplosiver etter at politiet torsdag kveld fant en mistenkelig gjenstand i en leilighet på Rosenhoff.Statsministeren besøker ÅlesundStatsminister Erna Solberg besøker Ålesund. Hun skal blant annet delta på nattevandring fra byparken og opp trappene til Fjellstua.Nattevandringen er arrangert av Norad i samarbeid med konferansefestivalen The North West for å skape blest om FNs bærekraftmål.Dronning Elizabeth fyller årBritiske dronning Elizabeth, verdens lengst regjerende monark, fyller 92 år.Craig David og Sting er blant artistene som opptrer under feiringen.Bush begravesI Houston skal tidligere førstedame Barbara Bush begraves. Hun døde 17. april, 92 år gammel, etter lengre tids sykdom.Bush var førstedame i USA fra 1989 til 1993 da hennes mann, George H.W. Bush (93), var president.Velger ny lederDet demokratiske parti (PD) møtes i Roma for å velge en ny leder etter valgnederlaget og tidligere statsminister Matteo Renzis avgang.(©NTB)