Erna besøker MannenStatsminister Erna Solberg besøker Rauma. Blant annet skal hun besøke bønder som bor i det rasutsatte området ved fjellet Mannen. Hun skal også innom Norsk Tindesenter på Åndalsnes og få en omvisning på Rauma Helsehus.Digitalisering og velferdsteknologi er tema for besøket.Velger partiets første kvinnelige lederTysklands sosialdemokratiske parti SPD velger Andrea Nahles som ny leder.Hun blir den første kvinnelige lederen i partiets 150 år lange historie.Kjemper om finalebillett i FA-cupen Søndag møtes Chelsea og Southampton i den andre semifinalen på Wembley.Lørdag sikret José Mourinho og hans Manchester United seg en finalebillett etter å ha slått Tottenham 2-1 i semifinalen.Skal velge ny nasjonalforsamlingFor første gang på ni år skal det velges ny nasjonalforsamling i Libanon.Totalt 976 personer registrerte seg som kandidater til forsamlingens 128 plasser før fristen gikk ut. Blant dem 111 kvinner, noe som er en ny rekord.(©NTB)