Hvor høy kan renten bli?

Makroøkonom Jeanette Strøm Fjære, DNB Markets, er dagens gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar.

DNB Markets spådde for en uke siden, i sin oppdaterte halvårsrapport, at både 2018 og 2019 vil bli gode år for norsk økonomi, men så snur det ned igjen. Og i 2021 ser det ikke veldig sprekt ut.Hva er det DNB ser vil ramme norsk økonomi om 3-4 år. Og bør vi være bekymret? Hvor mange rentehevinger rekker Norges Bank, og hvor høy kan renten bli, før det snur ned igjen?Mer om det i HegnarTV i dag kl. 15:30. Det blir som vanlig også en gjennomgang av det som skjer på børsene og hva som har skjedd i Europa, Asia og USA det siste døgnet.Det blir også teknisk analyse av indeksene, oljeprisen, valuta, gull og bitcoin - og tre aksjer.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også