Skadeantallet er dessuten langt over snittet for de siste ti årene, opplyser Røde Kors. Kun påskeaften i 2013 er det registrert flere skader.– Selv om det er mange skader, så ser vi heldigvis også i dag at det er begrenset med de veldig alvorlige ulykkene. Det er vi glade for, sier Sven Bruun, nestleder i landsråd hjelpekorps.Oppland Røde Kors har registrert flest skader med 24 tilfeller, etterfulgt av Rogaland (21) og Telemark (20) ifølge oversikten fra klokken 18.Det har vært meldt om flere hendelser i alpinanlegg. To kvinner ble skadd i en skiheis ved Haukelifjell skisenter, og den ene av disse fikk alvorlige skader. Det har også vært ras utløst av både skikjørere og snøscooter i Nord-Norge.Røde Kors venter flere skader utover kvelden, men håper folk er forsiktige.– Vi håper folk følger rådene som er gitt om skred og andre utfordringer i forkant, sier Bruun.(©NTB)