Tor Mikkel Wara trekker seg som styreleder i Finnmark Rein og selger alle sine aksjer i eierselskapet. Ifølge en melding fra selskapet skjer det samtidig som pølsemaker og tidligere eier av Leiv Vidar, Arne Vidar, blir ny aksjonær i selskapet.- Det er selvsagt trist for oss å miste en person som Tor Mikkel. Han har vært strategisk viktig for oss i oppbyggingen av merkevaren Finnmark Rein. Han har på alle måter vært viktig for å sette reinkjøtt på kartet, og har gjort virksomheten vår til den suksessen den er i dag. Samtidig ønsker vi ham lykke til videre, sier daglig leder i Finnmark Rein, Are Smuk Figved.Selskapet beskrives som Europas største leverandør av reinsdyrkjøtt og skal være den eneste som tilbyr kjøttet som ferskvare.- Vi er veldig fornøyde med å få inn Arne Vidar som investor. Han er en mann som nyter stor respekt i dagligvarebransjen, og hans mer enn 40 års erfaring fra Leiv Vidar er et stort pluss for å få til fortsatt vekst og utvikling av Finnmark Rein, avslutter Are Smuk Figved.