Ansatte behandles etter brann hos avfallsfirma

Det er kraftig røykutvikling etter et branntilløp hos gjenvinningsbedriften Revac på Revetal i Vestfold. Tre ansatte tas hånd om av helsepersonell.

Næringsliv

Meldingen om brannen kom klokka sju søndag morgen, ifølge Sørøst politidistrikt.– Brannvesenet jobber med slukking, tre arbeidere har fått i seg røyk og blir tatt hånd om av helse, opplyser politiet.Revac AS er blant de største bedriftene innen behandling av EE-avfall i Norge, ifølge selskapets nettsider.I mai 2014 ble et selskapet rammet av en brann i et ulovlig avfallslager i et gjenvinningsanlegg. Brannen førte blant annet til at minst 1.500 kilo fisk døde. I tillegg ble det innført drikkevannsforbud i nærområdet, og to gårdbrukere ble ilagt omsetningsforbud av Mattilsynet med bakgrunn i forurensningsfaren. Flere personer med tilknytning til bedriften måtte møte i retten etter brannen.(©NTB)

brann
revac
Nyheter
Næringsliv