Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene lørdag 26. mai.

Næringsliv

Resultat fra folkeavstemning om abortStemmene fra Irlands folkeavstemning å fjerne grunnlovstillegget som forbyr abort, begynner å telles klokken 9. Resultatet er ventet i løpet av ettermiddagen.Ifølge to valgdagsmålinger ser det ut til å bli et klart flertall for å fjerne loven.Solberg ved Høyres valgkampforberedelser og NM i gatefotballErna Solberg innleder når Høyres valgkampforberedelser starter på Gardermoen klokken 12.45.Deretter reiser Solberg til Kongsvinger for å være til stede under NM i gatefotball i Kongsvinger. Gatefotballen er et tilbud til personer som har eller har hatt visse utfordringer i livet, som rus, psykiatri, bostedsløshet og sosial isolasjon.Abe og Putin i møteJapans statsminister Shinzo Abe er i Russland og møter president Vladimir Putin i Moskva.De to vil blant annet diskutere situasjonen rundt toppmøtet mellom USA og Nord-Korea, som de begge håper vil finne sted. De skal også diskutere økonomiske prosjekter og omstridte øyer, ifølge DPA.Landsstyremøte i RødtI dag holder Rødt landsstyremøte. Hovedsaken er forberedelser til landsmøtet neste år. Leder Bjørnar Moxnes holder tale klokken 11.(©NTB)

shinzo abe
vladimir putin
Nyheter
Næringsliv