Feststemning i norske bedrifter

Nordeas konjunkturbarometer viser sterk optimisme blant norske toppledere.

Næringsliv

Med få unntak rapporterer norske ledere entydig om fremgang. Optimismen er sterkest i Stavanger, men svakest i Kristiansand.Dette fremkommer av Nordea Business Insight, Nordeas konjunkturbarometer som er gjennomført blant 1,600 norske toppledere 

  • Annenhver bedrift har hatt salgsøkning så langt i år.
  • Én av tre bedrifter kommer til å øke antall ansatte kommende halvår.
  • Åtte av ti bedrifter ser lyst på utviklingen de neste tre årene.
Lederne tror moroa kommer til å fortsette i 2018. Snaut to av tre toppledere tror omsetningsveksten kommer til å øke ytterligere resten av året. Og utsiktene de neste tre årene er lysere enn noen gang.Det er Norstat som har gjennomført målingen.

nordea
Nyheter
Næringsliv