Håvet inn millioner på falske hundetestikler

Gregg Miller er et bevis på at du kan tjene penger på hva som helst. 

Næringsliv

- Det jeg gjør er å utvikle testikulære implantater for kjæledyr, forteller Miller til CNBC.64 år gamle Gregg Miller er oppfinneren og entreprenøren som startet Neuticles, silikonimplantater for hannhunder for å erstatte testikler etter kastrering, slik at hundens utseende nedentil ikke endres.Det har gjort ham til millionær.Bryr hundene seg om dette?- Ja, det gjør de, hevder Miller.I hvert fall eierne. I løpet av de siste 20 årene hevder Miller at han har solgt over 500.000 sett med Neuticles.Det gjennomsnittlige paret koster 310 dollar. Noen koster mer, som settet Miller laget for en elefant i en dyrehage. Sette var på størrelse med en vannmelon, og kostet 2800 dollar.

Nyheter
Næringsliv