– Jeg kan være for utålmodig. Og jeg kan bli sint

Riksrevisor Per-Kristian Foss har tenkt på om han er skikket til jobben.

Næringsliv

Riksrevisor Per-Kristian Foss har fått kritikk for sin lederstil. Ifølge DN er han ikke enig i at han har en sleivete lederstil, men han sier at han har vurdert egnetheten sin etter kritikken som har kommet.– Jeg kan være for utålmodig, det har jeg blitt bedre på. Og jeg kan bli sint, det har jeg også blitt bedre på. Jeg er på vei i arbeidet med å forbedre stilen min, og vil ha stor oppmerksomhet rundt dette fremover, sier riksrevisoren til DN..– Jeg har tenkt på om jeg er skikket til jobben etter kritikken. Det jeg mener er at etter å ha sittet i Stortinget i åtte år, og behandlet rapportene til Riksrevisjonen og ha vært statsråd, så er min bakgrunn relevant. Men det er klart at du må lære organisasjonen å kjenne. Det er ingen som kommer som et ferdig produkt, og det er krevende å lede en stor organisasjon.

riksrevisjonen
per-kristian foss
Nyheter
Samfunn
Næringsliv