Kolonial.no taper over to millioner i uken

Kolonial.no er på jakt etter investorer igjen.

Karl Alveng Munthe-Kaas, daglig leder hos Kolonial.no, Kolonial no Oliver Orskaug
Næringsliv

SEB og Arctic kartlegger interessen blant mulige investorer som kan gå inn med mer penger i netthandelsbutikken Kolonial.no, skriver DN. Selskapet ble i fjor sommer verdsatt til 1,5 milliarder kroner selv om det aldri har tjent én krone.Etter det avisen forstår tester meglerhusene ut betalingsvilligheten blant potensielt nye investorer.– Jeg kan ikke kommentere eventuelle kundeforhold, sier Atle Vereide i SEB.Rasmussengruppen, som sitter på 22 prosent av Kolonial.no, slkal være avventende til å bidra med enda mer penger til stadig høyere verdsettelser av Kolonial.no. Administrerende direktør Dag Rasmussen vil ikke kommentere dette.I 2016 tapte Kolonial.no 118 millioner kroner. Ledelsen for selskapet vil ikke si noe om resultatet for 2017, men Kolonial-sjef Karl Alveng Munthe-Kaas har tidligere varslet et større underskudd enn året før. Det gir et ukentlig tap på over to millioner kroner.Kolonials styreleder Birger Magnus sier til DN at hans eneste kommentar er at selskapet har veldig god utvikling.- Til å være et oppstartsselskap, er Kolonial kommet langt i utviklingen, sier Magnus.

kolonial.no
Nyheter
Næringsliv