To kvinner til Stordalens ny PR-byrå

Bunny Nooryani og Tina Berggård er klare til innsats.

Næringsliv

Storm Communications, Petter Stordalens nyetablerte kommunikasjonsbyrå, henter inn Bunny Nooryani og Tina Berggård som nye seniorrådgivere, skriver DN.- Vi har vokst veldig raskt på bare fire uker. Nå dobler vi antall ansatte ved å ansette to av de flinkeste kvinnene i bransjen, sier byråleder Marius Parmann.Med seg på eiersiden har Stordalen de tidligere Ap-toppene Jan-Erik Larsen og Bjarne Håkon Hanssen, og deres PR-byrå Kruse Larsen.Byrået skal ifølge avisen ha spisskompetanse på selskapskommunikasjon, og har allerede ansatt tidligere sjefredaktør Per Valebrokk i E24 som seniorrådgiver.Berggård kommer fra jobben som presse- og innholdssjef i Danske Bank, Nooryani fra jobben som kommunikasjonsdirektør i Aker Solutions.På Storms kundeliste finner vi allerede Kverva, Haugland Kraft og Eat, skriver DN, og selskapet er i samtaler med flere potensielle nye kunder.- Jeg kan ikke nevne navn, men det er snakk om store kjente virksomheter som har tatt kontakt, sier Parmann til avisen.

storm communications
petter stordalen
per valebrokk
tina berggård
bunny nooryani
Nyheter
Næringsliv