Storm Communications, Petter Stordalens nyetablerte kommunikasjonsbyrå, henter inn Bunny Nooryani og Tina Berggård som nye seniorrådgivere, skriver DN.- Vi har vokst veldig raskt på bare fire uker. Nå dobler vi antall ansatte ved å ansette to av de flinkeste kvinnene i bransjen, sier byråleder Marius Parmann.Med seg på eiersiden har Stordalen de tidligere Ap-toppene Jan-Erik Larsen og Bjarne Håkon Hanssen, og deres PR-byrå Kruse Larsen.Byrået skal ifølge avisen ha spisskompetanse på selskapskommunikasjon, og har allerede ansatt tidligere sjefredaktør Per Valebrokk i E24 som seniorrådgiver.Berggård kommer fra jobben som presse- og innholdssjef i Danske Bank, Nooryani fra jobben som kommunikasjonsdirektør i Aker Solutions.På Storms kundeliste finner vi allerede Kverva, Haugland Kraft og Eat, skriver DN, og selskapet er i samtaler med flere potensielle nye kunder.- Jeg kan ikke nevne navn, men det er snakk om store kjente virksomheter som har tatt kontakt, sier Parmann til avisen.