Tre nøkkeltall fra USA

FILE - In this Feb. 9, 2016, file photo, a trader works at the New York Stock Exchange. The U.S. stock market opens at 9:30 a.m. EST on Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Mark Lennihan, File) Mark Lennihan

Tall fra Markit viser at endelig sammenstilt innkjøpssjefsindeks i USA var 54,9 poeng i april 2018.Det er opp fra 54,8 poeng foregående måned, som også ifølge Direkt Makro var de foreløpige tallene.Endelig tall for innkjøpssjefsindeksen for tjenestesektoren var 54,6 i perioden.Industriordrene i USA steg 1,6 prosent på månedsbasis i mars 2018, mot ventet oppgang på 1,4 prosent. De amerikanske innkjøpssjefenes forventningsindeks (ISM) for tjenesteytende sektor endte på 56,8 i apri.Ifølge Direkt Makro var det på forhånd ventet en indeks på 58,1.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker