Vil åpne 50 butikker i Norge

Den danske billigkjeden Normal sikter mot 50 nye butikker i Norge i løpet av året.

Næringsliv

Forretningspartnerne Jesper Dønnestad Brandt (41) og Michael Eeg (40) har hentet kjedekonseptet Normal fra hjemlandet Danmark og er i ferd med å etablere butikker i høyt tempo, skriver DN.- Denne helgen åpnet vi butikk i Mandal og vi skal opp i litt over 50 før året er omme, sier Jesper Dønnestad Brandt til avisen.De siste årene har en rekke svenske og danske kjeder etablert seg i Norge, og mange av dem har hatt en eventyrlig vekst. Men Brandt mener at kjeden ikke har noen direkte konkurrenter.- Vi har prøvd å forklare hva kjeden består av mange ganger, men det er ikke noen som har noe av det samme. Butikkene er ganske likt bygget opp som TGR og Søstrene Grene med ganger frem mot kassen slik at kundene kan gå på en skattejakt. En stor andel av varene er kampanjevarer, og vi får inn 100 nye produkter hver uke i tillegg til det faste sortimentet, forklarer han til avisen.Kjeden har 700 ansatte i Norge og 1200 før året er omme.

Nyheter
Næringsliv