25 konkurser mandag

I dag, mandag, ble 25 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Næringsliv

Østfold: Berg Bilpleie AS; Gro og Grønt AS.Akershus: Auto Spa AS; Cpromo AS; House of Caravan AS; Lissen AS.Oppland: Lom & Skjåk Adventure AS.Vestfold: Molteberg Elektriske AS.Vest-Agder: Jeppestøl Elektro AS; Lora Bygg AS.Rogaland: El Bud AS; Vici Helicopter AS.Hordaland: Dudek Bygg AS; Olsnes Eiendomsutvikling AS; Takstgruppen Norge AS; Øygarden Havsenter AS.Møre og Romsdal: Haatre Bygg AS; WL Management I AS.Nordland: Meyerpizza AS; Nigsi AS; T.A.S Eiendom AS; TAS Produkter AS.Finnmark: Trattoria Invest AS.Trøndelag:  Bolkan Hjemmeservice Invest.I tillegg ble én personlig konkurs kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

brønnøysundregistrene
konkurser
Nyheter
Næringsliv