45 konkurser på to dager

De to siste dagene har 45 konkurser blitt kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i dag og i går konkursåpning i 36 selskaper.Østfold: Centrum Drift AS; Nowak Entreprenør AS; Symon AS.Akershus: Snekker Oslo AS.Oslo: Donna Rosa AS; Ewicum AS; Food Jam AS; Sixtens AS; Sushi Company AS.Hedmark: I K J Kioskdrift AS; Trysil Sykkelservice AS.Oppland: Slogan AS.Buskerud: Cube AS; Industrirør og Montasje AS; K Kristiansen AS; Kontorservice Øst AS; Nanogruppen AS; Triathlon Shoes AS; TT Øl & Mathus AS.Vestfold: Building Perfomance Sweden AS; Star City Center AS.Aust-Agder: Fjellhyttene AS; SRJ-HH Holding AS; Stykkene Eiendom AS; Trend Trim Lillesand AS.Vest-Agder: Ipec Elektro AS; Simek AS; Visual Id AS.Hordaland: Beauty Paradis AS; Vest Security AS.Nordland: Mons Petter Festivalen.Troms: Breivoll Inspection Technologies AS.Trøndelag:  Bil og Påbygg AS, Dyrendahl & Ansnes Bygg & Graveservice AS; Norsk Transport Assistanse; Vinråstoffhuset AS.I tillegg ble ni personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

konkurser
brønnøysundregistrene
Nyheter
Næringsliv