Ber om at Andresen-ansettelse revurderes

Tillitsvalgte reagerer.

Stormen rundt Innovasjon Norge fortsetter etter at Ferd-arving Katharina Andresen ble ansatt i en stilling uten at den ble utlyst.I går ba styreleder Gunnar Bovim om en redegjørelse om ansettelsen. Så ba de tillitsvalgte om en revurdering av ansettelsen, skriver DN.- Anita redegjorde for fakta i saken og orienterte om forslag til en Q&A (spørsmålsrunde). De tillitsvalgte frarådet forklaringer som skulle forsvare ansettelse og rådet i stedet til å beklage det som har skjedd overfor media og de ansatte. Videre anbefalte de tillitsvalgte at ansettelsen revurderes, står det ifølge avisen i en uttalelse sendt ut til ansatte fra de tillitsvalgte i akademikerforeningen SAN, Finansforbundet, Parat og NTL.Uttalelsen ble sendt etter et hastemøte med Innovasjon Norge-sjef Anita Krohn Traaseth.På møtet med Traaseth tok de tillitsvalgte ifølge DN også opp spørsmål om omdømmerisikoen for Innovasjon Norge.- Vi velger å fortsette tett og god dialog med de tillitsvalgte internt, sier kommunikasjonsdirektør Kristin Welle-Strand i Innovasjon Norge.Les også: Røe Isaksen: - Ansettelser hører inn under den daglige ledelsen